Betingelser for brug af Udepriser.dk


 

 

De her gengivne regler og retningslinier finder anvendelse for brug af denne internettjeneste, som stilles til din rådighed af Udepriser.dk. Kun brugere som acceptere disse regler har ret til at benytte tjenesten.

Vi tilbyder en online tjeneste, hvor brugeren kan sammenligne priser fra 3. parts forhandlere. Priser, produktbeskrivelser (de tre første sætninger af forhandlerens beskrivelse) samt produktfotos indhentes automatisk.

Rækkefølgen hvorpå varer vises på siden er teknisk baseret, og vil ikke blive påvirket af sponsorater etc.

Vi er ikke ansvarlige for produkter, produktbeskrivelser og produktbilleder, der alle indhentes fra 3. part. Alle priser på Udepriser.dk afspejler tidspunktet hvor de blev indhentet, og er derfor vejledende. Vi er ikke ansvarlige for, at priserne er korrekte, og det er til hver tid prisen på den pågældende forhandlers webside som er gældende.

Vi er ikke ansvarlige for nogen handel med forhandlere, fundet på Udepriser.dk.

OPHAVSRET
Det er ikke tilladt at kopiere, modificere, distribuere eller publicere indholdet af denne website eller dele heraf, uden udtrykkelig tilladelse fra Udepriser.dk. Det er dog tilladt at downloade, kopiere og gemme information til eget personlige brug.